AQUABION® - Активна анодна система

Всички елементи на AQUABION® ,като фланците и всички части, които не се виждат, са направено от внимателно подбрани материали – последна дума на технологиите. В AQUABION® има специален активен анод, направен от цинк с висока чистота и няколко специални тела, произведени от неръждаема стомана. Те са специално проектирани на основата на прецизно изчислен брой на отвори за потока. Турбулентното протичане на водата през тези отвори гарантира ефекта на самопочистване на активния анод.

Подходящ ли е AQUABION® за големи търговски сгради?

От AQUABION® H50 до AQUABION® F65 са установени нови стандарти за третиране на водата за битови нужди. От AB тип DN 25 (с резба) до AB DN65 (с фланци) всички видове са подходящи за професионално третиране на водата от 6 до 200 абоната (за домове). Когато е монтиран в голяма градска система или офиси, AB помага сградите буквално да нямат нужда от поддръжка по отношение на котления камък. Ако до този момент не е бил инсталиран филтър, тогава AQUABION® трябва да се монтира вертикално!

Подходящ ли е AQUABION® за промишлеността?

От AQUABION® F50 до AQUABION® F250 ION предлага високоефективно, надеждно и щадящо околната среда решение за промишлеността. От AQUABION® F50 до AQUABION® F250, а има и AQUABION® F1000 по заявка, ION предлага професионално решение не само за децентрализирани приложения във водопровода за снабдяване със студена вода, но също и за всички котли за топла вода или охладителни контури. При промишлена употреба AQUABION® може да обработва значителни количества вода при минимална загуба на налягане поради специфичната си конструкция.